Om

Du som har besökt mickebq.com tidigare vet att jag ägnat många år att fotografera allt möjligt ibland bra och vissa stunder riktigt bra. Nu vill jag gå vidare med mitt fotograferande och det gör jag med den här sajten som jag kallat för ”Distraction”. Namnet kom egentligen till för något år sedan då jag under en period tog bilder med ett speciellt tema och som jag sedan delade på min Facebooksida. Bildserierna med rubriken ”Distraction” var oftast lite mer genomtänkta, inga bilder tagna från höften eller på måfå som sedan lades upp på fotobloggen ”Monofolio”.

Och nu är tanken att det här ska bli en plats för lite mer ”genomtänkta” bilder. Det kommer inte att bli en ”fotoblogg” i dess egentliga mening, så räkna inte med regelbundna uppdateringar.

Min tanke är också att försöka hålla mig till svartvita (eller iaf ett minimum av färger) foton eftersom det är något jag personligen tycker väldigt bra om.

Tack för att du tagit dig tid att titta in här, om du vill fråga något eller har något annat på hjärtat så når du mig lättast via kontaktsidan.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.